Nova oprema za radnike HMP Slatina

NOVA OPREMA ZA RADNIKE HMP SLATINA

ZAVODA ZA HITNU MEDICINU

VIROVITIČKO-PODRAVSKE ŽUPANIJE

Na području grada Slatine djeluje 5 timova T1 i 5 timova T2 hitne medicinske pomoći Zavoda za hitnu medicinu Virovitičko-podravske županije, a svojim ustrojstvom i opremljenošću zadovoljavaju najviše standarde. Jedini nedostatak timovima bila su odijela koja su stara i dotrajala, a s tim problemom članovi timova upoznali su gradonačelnika Grada Slatine Ivana Roštaša koji ih je posjetio na obilježavanju Nacionalnog dana hitne medicinske pomoći – 30. travnja 2013. godine.

Kako bi pomogao timovima hitne medicinske pomoći u organizacijskoj jedinici Slatina da u potpunosti zadovolje sve zahtjeve koje pred njih stavlja posao, gradonačelnik Roštaš i Grad Slatina nabavili su, i predali na prijemu predstavnika timova u gradskoj vijećnici, 25 kompleta novih odijela koja se sastoje od hlača i prsluka.

Predstavnici timova hitne medicinske pomoći Slatina zahvalili su gradonačelniku na pomoći, a s njim u razgovoru iznijeli svoje prijedloge daljnje suradnje između Grada Slatine i Zavoda za hitnu medicinu Virovitičko-podravske županije.

Zahvaljujemo gradonačelniku Grada Slatine gospodinu Ivanu Roštaš što je Grad Slatina prepoznao važnost djelovanja Zavoda za hitnu medicinu Virovitičko-podravske županije, kao službe koja je prva na braniku ljudskih života i kojoj je zbog složenosti terena koji pokriva i teških nesreća na koje intervenira doista potrebna kvalitetna medicinsko-zaštitna odjeća za timove hitne medicinske pomoći.

Ravnateljica Zavoda za hitnu medicinu VPŽ:
Ljiljana Maljak, dipl.med.tech.